Kaai Nieuw Zuid Antwerpen / Kaai Nieuw Zuid Nieuw Zuid Antwerpen Antwerpen Nieuws / Ze voldoen aan een maximale warmtevraag van 15kwh/m² per jaar.. Ze voldoen aan een maximale warmtevraag van 15kwh/m² per jaar. In een groene en levendige nieuwe buurt. Het schetsontwerp voor de scheldekaaien ter hoogte van nieuw zuid in antwerpen is klaar. Kaai nieuw zuid in antwerpen is het eerste appartementencomplex dat binnen het stedenbouwkundig masterplan van secchi & viganò is gerealiseerd. Hoofd afdeling ruimte katlijn van der veken.

Frisse nieuwe frituur met lekkere belgische frieten, gelegen op de bolivarplaats aan het nieuwe justitiepaleis. Er komen niet alleen meer dan 2000 woningen bij tegen 2025. Kaai nieuw zuid housing antwerp newly built apartments & commercial development. Ag vespa, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten antwerpen, coördineert de herontwikkeling van de scheldekaaien en legt het openbaar domein aan. Elk gebouw in de wijk heeft de passiefnorm als richtlijn:

Kaai Nieuw Zuid Bam Interbuild
Kaai Nieuw Zuid Bam Interbuild from baminterbuild.be
Sinds het verdwijnen van de overslagactiviteiten van de haven in de jaren '60 ligt het gebied er grotendeels verlaten bij. Vlakbij 't zuid, vlakbij het nieuwe park. Annick de ridder, schepen voor stadsontwikkeling: Hoofd afdeling ruimte katlijn van der veken. Een nieuwe, duurzame én slimme wijk voor antwerpen. Kaai nieuw zuid is een nieuwbouwproject dat is opgedeeld in 2 appartementsgebouwen die qua uitzicht erg verschillen. Elk gebouw in de wijk heeft de passiefnorm als richtlijn: Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm.

Kaai nieuw zuid antwerpen nieuwbouw appartementen & commerciële ruimten.

Er komt een park van 5 hectare voor voetgangers en fietsers met ruimte voor ontspanning, veel bomen en groen. Naar een wereld van ruimte, rust en vrijheid. De instabiele werfzone van het nieuw zuid wordt op zijn beurt onderverdeeld in 5 stukken en dus 5 fasen, elke fase neemt circa 1 jaar in beslag. Scheldekaai tilt stadswonen naar een hoger niveau. Nieuw zuid is de projectnaam voor een geheel nieuwe woonwijk in het zuiden van antwerpen. Ag vespa, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten antwerpen, coördineert de herontwikkeling van de scheldekaaien en legt het openbaar domein aan. De openbare ruimte langs de schelde wordt er aangelegd als een park van 5 hectare voor voetgangers en fietsers met ruimte voor ontspanning. Ze voldoen aan een maximale warmtevraag van 15kwh/m² per jaar. Hier woont u duurzaam en hypermodern, vlakbij de stad en toch ver weg van alle drukte. Hier woont u duurzaam en hypermodern, vlakbij de stad en toch ver weg van alle drukte. Het park met boskarakter langs de scheldekaaien aan nieuw zuid wordt een groene plek voor de hele stad en de buurt om te Hier leeft u op het ritme van de stroom, met de stad aan uw voeten. Begin april 2021 keurde de stad het voorontwerp voor de heraanleg van het openbaar domein aan scheldekaaien ter hoogte van nieuw zuid goed.

Er komt een park van 5 hectare voor voetgangers en fietsers met ruimte voor ontspanning, veel bomen en groen. Vlakbij 't zuid, vlakbij het nieuwe park. Welkom in het wonen van morgen. Secretariaat bedrijfseenheid stadsontwikkeling den bell, francis wellesplein 1, 2018 antwerpen Kaaipark voor nieuw zuid komt er!

Kaai Nieuw Zuid Architectuur Antwerpen Nieuwbouw
Kaai Nieuw Zuid Architectuur Antwerpen Nieuwbouw from i.pinimg.com
Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. In totaal zijn er 77 appartementen, 5 commerciële ruimten en een ondergrondse parking met technische ruimtes. Op linkeroever in antwerpen verhogen we de dijken om het binnenland beter te beschermen tegen overstromingen. De heraanleg van dit zuidelijke deel van de scheldekaaien zal een belangrijke impuls betekenen voor nieuw zuid, en omgekeerd. Deze wijk wordt gebouwd op een voormalig spoorwegemplacement en vormt voor de stad een uithangbord van duurzaamheid en slimme technieken. Ze voldoen aan een maximale warmtevraag van 15kwh/m² per jaar. Nieuw zuid is de projectnaam voor een geheel nieuwe woonwijk in het zuiden van antwerpen. Interbuild realiseerde dit project voor de bouwheer triple living nv, eigenaar van deze site.

Op linkeroever in antwerpen verhogen we de dijken om het binnenland beter te beschermen tegen overstromingen.

Beans & blends is een knusse, hippe coffeebar te antwerpen zuid met een industriele look. Frisse nieuwe frituur met lekkere belgische frieten, gelegen op de bolivarplaats aan het nieuwe justitiepaleis. Naar een wereld van ruimte, rust en vrijheid. In een groene en levendige nieuwe buurt. In totaal zijn er 77 appartementen, 5 commerciële ruimten en een ondergrondse parking met technische ruimtes. Nieuw kantoorproject op het zuid tussen de ledeganckkaai en het nieuw justitiepaleis. Vlakbij 't zuid, vlakbij het nieuwe park. Kaai nieuw zuid het project kaai nieuw zuid betreft de nieuwbouw van 77 appartementen, 5 commerciële ruimten op de gelijkvloerse verdieping en 2 ondergrondse niveaus. Kaaipark voor nieuw zuid komt er! Annick de ridder, schepen voor stadsontwikkeling: In een groene en levendige nieuwe buurt. Deze prachtige appartementen op nieuw zuid met zicht op de schelde vormen een boegbeeld van moderne stadsarchitectuur. Ze voldoen aan een maximale warmtevraag van 15kwh/m² per jaar.

Kaai nieuw zuid housing antwerp newly built apartments & commercial development. Vlakbij 't zuid, vlakbij het nieuwe park. Kaai nieuw zuid in antwerpen is het eerste appartementencomplex dat binnen het stedenbouwkundig masterplan van secchi & viganò is gerealiseerd. Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. Kaai nieuw zuid antwerpen nieuwbouw appartementen & commerciële ruimten.

Wonen Op Het Nieuw Zuid In Antwerpen Becontent Brand Storytellers
Wonen Op Het Nieuw Zuid In Antwerpen Becontent Brand Storytellers from www.becontent.be
Kaai nieuw zuid, antwerpen bekijk hieronder de foto's van het project kaai nieuw zuid in antwerpen van architect atelier kempe thill. Aan de westelijke zijde van het projectgebied nieuw zuid streeft de stad antwerpen via de scheldekaaien een versterking van de relatie tussen de schelde, de kernstad en de nieuwe stadsuitbreiding na. Sinds het verdwijnen van de overslagactiviteiten van de haven in de jaren '60 ligt het gebied er grotendeels verlaten bij. Nieuw zuid is the project name for a completely new residential area in the south of antwerp. Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. Het antwerpse stadsbestuur keurde vorige week het schetsontwerp voor het toekomstige kaaipark goed. Kaai nieuw zuid in antwerpen is het eerste appartementencomplex dat binnen het stedenbouwkundig masterplan van secchi & viganò is gerealiseerd. In een groene en levendige nieuwe buurt.

Kaaipark voor nieuw zuid komt er!

Er komen niet alleen meer dan 2000 woningen bij tegen 2025. Welkom in het wonen van morgen. Kaai nieuw zuid, antwerpen bekijk hieronder de foto's van het project kaai nieuw zuid in antwerpen van architect atelier kempe thill. Het betreft een corporate gebouw dat gelegen is tussen een aantal andere nieuwe gebouwen met andere functies/bestemmingen. In groene innovatieve stadsbuurt aan de schelde. Het park met boskarakter langs de scheldekaaien aan nieuw zuid wordt een groene plek voor de hele stad en de buurt om te Interbuild realiseerde dit project voor de bouwheer triple living nv, eigenaar van deze site. Het voorontwerp voor de scheldekaaien ter hoogte van nieuw zuid in antwerpen is klaar. Nieuw kantoorproject op het zuid tussen de ledeganckkaai en het nieuw justitiepaleis. Elk gebouw in de wijk heeft de passiefnorm als richtlijn: Het schetsontwerp voor de scheldekaaien ter hoogte van nieuw zuid in antwerpen is klaar. Kaai nieuw zuid housing antwerp newly built apartments & commercial development. Kaai nieuw zuid antwerpen nieuwbouw appartementen & commerciële ruimten.

Ag vespa, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten antwerpen, coördineert de herontwikkeling van de scheldekaaien en legt het openbaar domein aan nieuw zuid antwerpen. Secretariaat bedrijfseenheid stadsontwikkeling den bell, francis wellesplein 1, 2018 antwerpen